Simone

Eva Bours laat je voor even de mooiste en leukste persoon op aarde zijn. Ze geeft je vertrouwen en zorgt ervoor dat jij het beste tot je recht komt. In mijn geval heb ik samengewerkt voor mijn onderneming Siemwork en ook het karakter van mijn bedrijf wist zij te vatten in de foto’s (en haar ideeën voor leuke poses). Eva denkt mee, is flexibel en creatief. En ze heeft een ontzettend open mind, waardoor zij een veilige en energieke sfeer creëert. Dit werkt door in de foto’s. Eva, bedankt voor de fijne samenwerking en het mooie eindresultaat! Ik ben er ontzettend blij mee.” – Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s